Пошук

Підгайцівська громада оголосила тендер на ремонт дороги

Дата: 31.05.2021 20:50
Кількість переглядів: 574

Фото без опису

Капітальний ремонт покриття проїзної частини вулиці Новокотівська в селі Піддубці Луцького району Волинської області запланували здійснити до кінця 2021 року. Очікувана вартість робіт, згідно тендерної документації, яку оприлюднили на платформі публічних закупівель https://zakupki.prom.ua/ - 1 497 532 грн.

Подати пропозицію на участь у тендері можна до 3 червня 2021 року, аукціон запланували на 4 червня.

Згідно з технічної документацією, підрядник має виконати капітальний ремонт дороги, підсипати та укріпити узбіччя, встановити дорожні знаки та зробити розмітку. Разом з тим, він зобов’язується усунути недоліки, які можуть виникнути після завершення капітального ремонту у гарантійний термін експлуатації об’єкту.

За словами заступника голови Підгайцівської сільської ради Леоніда Гроголя, у цьому році на укладання асфальтобетонного покриття в Підгайцях використають 1 мільйон гривень субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, решту профінансують із бюджету Підгайцівської громади. Окрім ремонту проїзної дороги, облаштують присипні узбіччя шириною 1 метр.

 «Прошу звернути увагу, що це не ямковий ремонт, як було раніше, а повністю демонтаж старого дорожнього покриття та укладання нового – асфальтобетонного, воно має бути міцнішим та зносостійкішим», - підкреслив посадовець.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних