Пошук

У громаді стартували святкові заходи до Дня захисту дітей

Дата: 31.05.2021 15:28
Кількість переглядів: 611

Фото без опису

У старостатах Підгайцівської громади розпочались заходи до Дня захисту дітей. Першими атракції для дітей провели у Липинах та Борохові.

Концертно-розважальну програму «Дивоцвіт дитячих талантів» у Липинах  організував Центр культури, туризму, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради.

В.о. директора центру Тетяна Ковжук розповіла, що участь у святі взяли більше сотні дітей громади. Юні артисти підготували яскравий концерт із музичними номерами та танцювальними композиціями. На сцені будинку культури свої таланти демонстрували вихованці Липинського будинку культури: учасники народного вокального ансамблю «Жива пісня», молодіжний вокальний ансамбль «Кралечки», дитячий вокальний ансамбль «Рушничок», ансамбль танцю «Дивограй», гурток сольного співу.

На завершення концертної програми серед глядачів-дітей розіграли лотерею та вручили переможцям 27 м’яких іграшок від компанії «Тигрес».

Усі учасники свята могли взяти участь у майстер класі Липинського гончара Віктора Дудка. Активніші діти змагалися у естафетах, малювали на асфальті, пригощалися солодощами та морозивом.

Фото без опису

Зі слів старости Олександра Куця, завдяки організаторам та спонсорам, вдалося подарувати позитивні емоції дітям та показати батькам, яких успіхів досягли їхні діти, займаючись у творчих колективах при будинку культури.

У Борохові через негоду мешканці села розважались у будинку культури, де їх чекала концертна програма за участі місцевих аматорських колективів та маленьких артистів. Свято видалось на славу, а староста села Катерина Маннонова вручила юним талантам подарунки – м’які іграшки та побажала усім дітям щасливого, безтурботного дитинства.

За словами заступника сільського голови Валентина Приходька, подібні свята пройдуть у всіх старостатах Підгайцівської громади, оскільки карантинні умови дозволяють, а люди вже скучили за масовими заходами та позитивними емоціями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних