Пошук

У дитсадках Підгайцівської громади тривають випускні бали

Дата: 30.05.2021 23:41
Кількість переглядів: 1202

Цьогоріч у Підгайцівській громаді із дошкільних навчальних закладів випускається 182 дітлахів.  Святкові урочистості з цієї нагоди вже відбулись у Лищі, Підгайцях, Піддубцях та Липинах. В окремих селах заходи заплановані на червень.

Аби зробити свято ще яскравішим та пам’ятним, адміністрація Підгайцівської сільської ради підготувала усім випускникам дитсадків подарунки – м’які іграшки, які придбали у компанії Тигрес, що веде свою діяльність на території громади.

Заступник голови Підгайцівської сільської ради з гуманітарних питань Валентин Приходько розповів, що цього року вирішили подарувати майбутнім школярам не шкільне приладдя, як зазвичай, а трошки дитинства – позитивні емоції та іграшку, яка ще довго нагадуватиме про цей важливий день з їхнього життя.

У Лищі на свято до випускників дитсадка завітали староста села Олена Голубович та заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько.

Вітаючи педагогічний колектив, батьків та дітей зі сцени Лищенського будинку культури, де й відбувся перший випускний бал, посадовець пригадав свій досвід роботи у Лищенському дитсадку, у якому працював спочатку музичним керівником, пізніше – завідувачем.

«З власного досвіду знаю, як важко вихователям відпускати своїх вихованців у доросле життя, яких встигаєш полюбити, як рідних. Тому хочеться сьогодні підтримати педагогів, подякувати їм за невтомність та наснагу; привітати наших випускників, їхніх батьків та усіх працівників ДНЗ, які допомагали дітям долати перешкоди на шляху до знань», - привітав присутніх Валентин Приходько.

Під час випускного балу у дитсадку в Підгайцях до вітань долучився і заступник сільського голови Олександр Бляшук. Він подякував педагогічному колективу за нелегку роботу та побажав, щоб їхня праця завжди мала високі результати та віддачу від дітей, повагу від батьків.

«Шановні батьки! Дякуємо, що довіряєте виховання дітей освітянам нашої громади, що підтримуєте їх добрим словом та дослухаєтесь до їхніх порад. Хай Ваші діти стануть нашою гордістю, із задоволенням навчаються, проявляють таланти та досягають успіхів» - підсумував Олександр Бляшук.

Вихованці дитсадків та педагогічні колективи організували яскраві святкування, демонстрували знання, таланти, співали та танцювали. Батьки ж тихцем витирали сльози та тішились, якими дорослими розумниками стали діти у стінах рідного дитсадка.

У Липинах вихователів, випускників дитсадка та їх батьків вітав заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь та староста села Олександр Куць. Вони побажали майбутнім школярам щасливого дитинства, справжніх друзів та гідних наставників. Разом із Валентином Приходьком вони вручили дітям подарунки.

У Піддубцях почесну місію продовжив староста села Олександр Романюк, який передав вітання та іграшки від керівництва Підгайцівської сільської ради.

Він зазначив, що вихователь – це перший, після мами, вчитель, який зустрічається дітям на життєвому шляху. Це людина, чий світлий образ назавжди запам’ятають вихованці і саме настанови вихователя допоможуть першокласникам адаптуватись до шкільних буднів.

«Низький уклін Вам, дорогі освітяни за працю і цих талановитих дітей, яким ви допомогли проявити свої здібності та відчути себе артистами на цій сцені», - підсумував староста.

Загалом святкові урочистості у цьому році пройдуть у 10 дитячих садках Підгайцівської громади, які підготували до школи 182 майбутніх першокласників.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.