Пошук

Стало відомо про що йшлося на виконкомі Підгайцівської сільської ради

Дата: 27.05.2021 16:58
Кількість переглядів: 773

Фото без опису

27 травня відбувся плановий виконком Підгайцівської сільської ради. Вів засідання сільський голова Юрій Семенюк.  На засіданні виконавчого комітету були присутні 18 членів виконкому.

Порядок денний містив наступні питання: 1. Про присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна. 2. Про надання матеріальної допомоги. 3. Про встановлення пріоритету на розміщення зовнішньої реклами. 4. Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами. 5. Про включення квартири до числа службових житлових приміщень. 6. Про участь у вихованні дитини. 7. Про ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів у Підгайцівській сільській раді у 2021-2022 н.р. та закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти. 8. Про звернення виконавчого комітету Підгайцівської сільської ради до депутата Підгайцівської сільської ради Господарика М.М. 9. Про затвердження логотипу та правил візуалізації бренду Підгайцівської сільської ради. 10. Про затвердження висновку опікунської ради про доцільність призначення опікуна. 11. Про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна. 12. Про підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за кордон. 13. Про організацію оздоровлення дітей влітку 2021 року.

Всі пропоновані рішення порядку денного були підтримані членами виконкому. Важливим елементом візуального сприйняття громади є його логотип, який відображає унікальні особливості регіону та вирізняє місцевість від сотень інших. Членами виконавчого комітету було затверджено логотип та правила візуалізації бренду Підгайцівської сільської ради.

Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк озвучив на розгляд виконкому сільської ради звернення до депутата Підгайцівської сільської ради Миколи Господарика з проханням посприяти у розробці схеми вдосконалення мережі громадського транспорту та організації пасажирських перевезень на території Підгайцівської громади.

Як зазначив Юрій Семенюк, депутат є технічним директором ТОВ «Преміум – Сервіс ЛТД». Ця компанія - один з найбільших перевізників пасажирського сегменту у Волинській області.

Таке звернення всі присутні члени виконкому підтримали одноголосно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних