Пошук

Презентували логотип Підгайцівської громади - «Сила в об'єднанні»!

Дата: 25.05.2021 21:27
Кількість переглядів: 1165

Фото без опису

25 травня під час сьомої чергової сесії Підгайцівської сільської ради VIII скликання відбулася презентація логотипу Підгайцівської громади  - «Сила в об'єднанні».

 

Важливим елементом візуального сприйняття громади є його логотип, який відображає унікальні особливості регіону та вирізняє місцевість від сотень інших.

 

Нагадаємо, у Підгайцівській громаді 7 січня 2021 року на офіційному сайті було оголошено збір ідей для кращого логотипу громади. Дизайнерський продукт мав враховувати місцеві візуальні образи, формулювати чітке позиціонування громади, а також містити унікальні особливості.

 

За результатами пропозицій громади, було представлено до голосування на офіційному сайті 9 варіантів логотипу. Мешканці громади (37%) обрали представлений варіант логотипу, який був дещо допрацьований із дизайнерами.

Під час чергової сесії заступник сільського голови Олександр Бляшук презентував логотип, який можна побачити на банері, кухлях, ручках, календарях, записниках. Всі складові бренду  зафіксовані і зібрані у брендбук.

Як пояснив Олександр Бляшук, загальний образ логотипу означає, що сила громади  - в об’єднанні всіх сіл-учасниць, як листків дерева, які утворюють гай, від якого пішла назви головної садиби - «Підгайці».

 

Цей малюнок містить графічні символи людей - як прототип об’єднаної громади, 20 листочків – як символ сіл-учасників громади, з них 8 більших символізують 7 старостатів та головну садибу у Підгайцях.

 

Посадовець подякував усім, хто прийняв участь у голосуванні та привітав із започаткуванням брендингу Підгайцівської громади.

 

«Основна перевага успішного бренду – це його репутація, яка потім працюватиме на нас. Наша громада унікальна. Ми спільно з вами будемо працювати на результат, формуючи стратегічний план розвитку громади», - підсумував Олександр Бляшук.

Фото без опису

 

Сільський голова Юрій Семенюк, заступники сільського голови Леонід Гроголь, Валентин Приходько, Олександр Бляшук подарували перші презентаційні набори брендованої продукції депутатам та старостам громади.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних