Пошук

Соціальні працівники допомагатимуть одиноким у Підгайцівській громаді

Дата: 21.05.2021 22:06
Кількість переглядів: 766

У зв'язку з розширенням Підгайцівської ТГ до 20 сіл у складі, виникла потреба вивчення кількості одиноких в громаді, їх життєвих обставин та кількості необхідних соціальних працівників.
У відповідь на запити громади, керівництвом Підгайцівської сільської ради було проведено нараду зі старостами, представниками соціального відділу, відділу кадрового забезпечення, створено комісію для дослідження кількості одиноких громадян поважного віку, які потребують послуг соціального працівника та умов їх проживання у всіх селах громади.


Заступник сільського голови Валентин Приходько, разом із представниками відділу соціального забезпечення, старостами відповідних округів здійснили виїзні комісії та вивчили кожну ситуацію детально.
В результаті проробленої роботи, було прийнято рішення рекомендувати сесії затвердити рішення про забезпечення організації обслуговування одиноких громадян похилого віку Підгайцівської сільської ради, згідно поданих заяв громадян, які потребують обслуговування соціальними працівниками.


Питання одиноких було на особистому контролі заступника сільського голови Валентина Приходька. Днями, на роботу у Підгайцівську сільську раду було прийнято 3 соціальних працівники та фахівця з соціальної роботи, який буде вести всі справи та обслуговуватиме людей у Підгайцях та Крупі. Інші 3 соціальні працівники працюватимуть у селах старостатів у відповідності до графіків відвідувань.

Для того, щоб отримувати послуги соціальних працівників потрібно надати певний перелік документів та заяву. Люди, які ще цього не зробили, але потребують допомоги можуть звертатися до адміністративних установ у старостатах. Як захначив Валентин Приходько, поки на роботі 4 людини, але якщо буде виникати потреба у більшій кількості у відповідності  до поданих заяв, розглядатиметься можливість працевлаштування додаткових кадрів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.