Пошук

Відбулось засідання комісії з депутатської етики, дотримання законності, соціального захисту населення та з питань освіти, культури, молоді і спорту Підгайцівської сільської ради

Дата: 12.05.2021 15:31
Кількість переглядів: 705

11 травня відбулось засідання комісії з депутатської етики, дотримання законності, соціального захисту населення та з питань освіти, культури, молоді і спорту Підгайцівської сільської ради у складі 4 чоловік: голови комісії – Приходько Аліни Петрівни, заступника голови –Купіч Лілії Анатоліївни, членів комісії: Тирилюк Тетяни Олександрівни, Приймак Світлани Павлівни.
На комісії були присутні начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Жанна Скороход, депутат фракції "Європейська солідарність" Підгайцівської сільської ради Світлана Зінкевич.
Порядок денний містив 7 питань: 1. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівників закладів загальної середнтої освіти комунальної власності Підгайцівської сільської ради. 2. Про затвердження Програми розвитку та підтримки обдарованих і талановитих учнів та педагогів. 3. Про затвердження Положення про призначення одноразової грошової премії обдарованим і талановитим дітям Підгайцівської сільської ради. 4. Про затвердження Положення про іменні стипендії Підгайцівської сільської ради для обдарованих вчителів та премій педагогічним працівникам. 5. Про звернення депутатів Підгайцівської сільської ради до Президента України, Верховної ради України щодо розслідування т. зв. «Вагнергейту». 6. Про звернення депутатів Підгайцівської сільської ради до Президента України, Верховної ради України щодо третьої хвилі пандемії та вакцинації. 7. Про зміни до регламенту Підгайцівської сільської ради. Розглянуті рішення були рекомендовані до розгляду депутатами на пленарному засіданні сесії.
Комісія працювала прозоро й відкрито, усі бажаючі мали змогу висловити свою позицію.
З деяких додаткових питань, які обговорювались було погоджено здійснити додаткові консультації для детального вивчення.
Інші питання розглядалися у робочому порядку.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних