Пошук

Профілактика несанкціонованого та протиправного викидання сміття територією громади!

Дата: 07.05.2021 10:54
Кількість переглядів: 899

Вчора на трасі Підгайці-Крупа було виявлено факт несанкціонованого та протиправного викидання сміття територією громади. Моніторинговою групою було викликано поліцію та зафіксовано факт правопорушення. Поліцейським офіцером громади було складено протокол на винну особу за порушення Правил благоустрою (з Правилами благоустрою можна ознайомитись на сайті громади за посиланням: https://pidgayci-gromada.gov.ua/pravila-blagoustroju-naselenih-punktiv-pidgajcivskoi-silskoi-radi-17-59-54-05-05-2020/)

Невдовзі в старостатах запрацюють громадські інспектори з охорони довкілля, які пройдуть відповідне навчання та матимуть повноваження штрафувати населення за порушення законодавства з охорони довкілля.
По факту правопорушення було вжито заходів щодо усунення негативних наслідків (прибрано сміття), проведено роз'яснювальну роботу.

Просимо мешканців звернути увагу на такі випадки. Якщо стаєте свідками несанкціонованого вивозу сміття, зафіксуйте даний факт на ВІДЕО та повідомляйте на лінію 102 та інспектора з благоустрою по населеному пункті, щоб в подальшому притягнути причетних осіб до відповідальності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.