Пошук

Представники учнівського самоврядування Підгаційвського НВК ініціювали проведення «круглого столу» з в.о. директором КЗ «Центр культури, туризму, молоді та спорту» задля напрацювання спільних напрямків розвитку!

Дата: 26.04.2021 16:13
Кількість переглядів: 1385

У Підгайцівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія» реалізовували проєкт «Шкільний тиждень активізму».

Фото без опису

Команда  учасників проекту «Агенти здоров‘я» працювали над реалізацією своїх задумів в різних напрямках відповідно до загальної теми «Здорова громада». Мета участі у такому важливому проєкті – популяризація здорового способу життя та спорту серед дітей та молоді.

Тиждень активізму був наповнений важливими заходамив різних напрямках та включав: еко-акцію «Врятуй річку»,  реалізацію ідеї щоденного збору паперу для подальшої переробки, зустріч із ліквідатором аварії на ЧАЕС Миколою Кузьмовичем Дарчиком.

Як зазначила  заступник директора з виховної роботи Юлія Ющук: «Здоров’я громади, окрім екології, залежить від нашого способу життя. Рух - це здоров‘я, і тому, учні реалізовували ідею популяризації фізичної культури та спорту. Члени команди організували: майстер-клас з чирлідингу для четвертокласників, ранковий забіг для учнів 6-х класів,  змагання з футболу між учнями 7-x класів, змагання з волейболу між учнями 10-х класів, шкільні спортивні змагання Cool Games».

Також, в рамках проєкту відбувся круглий стіл за участі членів команди «Агенти здоров‘я», директора з виховної роботи Юлії Ющук, заступника директора з навчально-виховної роботи Володимира Ющука, а також з ініціативи представників учнівського самоврядування запрошено Тетяну Ковжук, в.о. директора КЗ «Центр культури, туризму, молоді та спорту".

Фото без опису

Учні підняли важливі питання, які стосувалися урізноманітнення активного дозвілля молоді та організації спортивних змагань між шкільними командами з різних видів спорту на рівні громади.

Були озвучені спільні ідеї та пропозиції, серед яких: облаштування сезонної локації цікавого дозвілля, започаткування показу кінофільмів, організація велопробігу тощо.

Як зазначила Юлія Ющук: «Відбувся конструктивний обмін думками, ідеями, планами. Юні активісти знайшли розуміння та підтримку очільниці комунального закаладу Підгайцівської сільської ради»

Тетяна Ковжук була приємно вражена активністю та креативністю дітей навчального закладу: «Добре було б, щоб активна молодь ініціювала такі зустрічі, адже тільки спільними зусиллями ми зможемо досягти успіху та зробити наше життя кращим».

Чудово, що дорослі готові дослухатися до учнівських ініціатив та створювати проєкти разом!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних