Пошук

Підгайцівська громада співпрацюватиме з Луцьким національним технічним університетом!

Дата: 15.04.2021 19:40
Кількість переглядів: 913

15 квітня у стінах ЛНТУ представники Підгайцівськоі територіальноі громади та Луцького національного технічного університету уклали меморандум про співпрацю. 
Підписання угоди відбулось за участю сільського голови Юрія Семенюка та ректора університету Ірини Вахович. 

Фото без опису
На зустрічі були присутні заступники сільського голови Валентин Приходько, Олександр Бляшук, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Жанна Скороход, начальник відділу регіонального розвитку, проєктної та інвестиційної діяльності Тетяна Сігуа, проєктний менеджер Яна Гончарук,  в.о. директора комунального закладу «Центр культури, туризму, молоді та спорту» Тетяна Ковжук, депутат та представник аграріїв – Святослав Карбовський. 

Фото без опису
В ході зустрічі обговорили ключові напрямки майбутньої співпраці. Укладений меморандум передбачає співробітництво з метою залучення науково-педагогічного потенціалу університету до розвитку Підгайцівської ТГ.
Сторони своїми підписами засвідчили наміри налагодження партнерських відносин в освітній, науковій, проєктній діяльності. Громада та вищий навчальний заклад будуть обмінюватись досвідом, проводити спільні заходи,  організовувати стажування для студентів та реалізовувати спільні проєкти місцевого розвитку. 
Також, було підписано договір про співпрацю кафедри екології щодо обліку деревних насаджень у Підгайцівській територіальній громаді.
Для учнів старших класів шкіл Підгайцівської громади було проведено день відкритих дверей. Майбутнім випускникам та потенційним абітурієнтам презентували ВНЗ. Під час екскурсії школярі відвідали наукові лабораторії, студентський бізнес-інкубатор, спорткомплекс, поспілкувалсь з головою та членами студентської ради. Справжньою приємною несподіванкою для учнів стало частування смаколиками у їдальні ЛНТУ.

Фото без опису

Радіємо, що маємо  нових партнерів для розвитку



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних