Пошук

Вітання ювіляра Юрія Семенюка керівництвом Волинської області та Луцького району.

Дата: 13.04.2021 14:26
Кількість переглядів: 977

Фото без опису

З нагоди ювілею сільського голови Юрія Семенюка до Підгайцівської сільської ради завітали офіційні делегації на чолі з заступником голови Волинської  обласної державної адміністрації  Ігорем Чуліпою та головою Луцької районної державної адміністрації Володимиром Кецом.
Слова вітання  ювіляру у вітальній адресі передав голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко: «Прийміть щирі вітання з нагоди Дня народження!  Зичу козацького здоров’я, реалізації намічених планів й піднесеного настрою. Ваш управлінський досвід, енергія та цілеспрямованість сприяють розвитку Підгайцівської громади. Ви неодноразово доводили свій професіоналізм та відданість справі. Тож нехай і надалі накопичений вами життєвий досвід та мудрість допомагають досягати нових висот, а сміливі ідеї та починання приносять позитивний результат і задоволення. Нехай Вам таланить на однодумців та колег, доброзичливих та щирих людей. Нехай кожен день додає Вам життєвих сил, оптимізму та наснаги для реалізації задумів, а удача та гарний настрій завжди супроводжуватимуть Вас».
Волинська обласна державна адміністрація нагородила Юрія Семенюка почесною грамотою «За особистий внесок у розвиток Волинського краю, вагомі досягнення у праці, активну громадянську позицію»
Голова Луцької районної державної адміністрації Володимир Кец доєднався до усіх привітань, побажань та нагородив Юрія Семенюка Почесною грамотою «за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток територіальної громади та з нагоди особистого ювілею».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних