Пошук

СОЦІАЛЬНІ ВІЗИТИ В СІМ’Ї, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ!

Дата: 12.04.2021 10:03
Кількість переглядів: 1464

8 квітня 2021 року начальницею служби у справах дітей Наталією Матвіюк, спеціалістом відділу Аліною Піскорською, начальником відділу соціального захисту населення Катериною Голубович, старшим інспектором з ювенальної превенції Луцького РВ поліції Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області Віталієм Шергей здійснено спільний робочий виїзд в окремі населені пункти Підгайцівської громади.

Фото без опису

Обстежено сім’ї, де виховується та проживають діти, складено відповідні Акти обстеження. Цього разу контрольні візити в ці сім’ї порадували позитивною динамікою, адже попередньо була проведена робота щодо попередження пияцтва, неналежного догляду, недотримання повноцінних умов проживання та виховання малолітніх дітей.

З батьками проведено соціально-профілактичну роботу щодо недопущення сімейного неблагополуччя, запобігання аморальній, протиправній поведінці, налагодження міжособистісних взаємовідносин, попередження різних видів насильства, формування усвідомленого та відповідального батьківства, ведення здорового способу життя.

Батькам наголошено про те, що: Законом України “Про охорону дитинства” визначено, що батьки або особи, які їх замінюють, зобов’язані виховувати дитину, піклуватися про її здоров’я, фізичний, духовний і моральний розвиток, навчання, створювати належні умови для розвитку її природних здібностей, поважати гідність дитини, готувати її до самостійного життя та праці.

Відповідальність щодо виховання дітей покладена на обох батьків, незалежно від того проживають вони разом чи окремо, оскільки обов’язок здійснювати належне виховання та нагляд за малолітнім є рівним для обох з них.

Тому неналежне виховання малолітнього – це правопорушення батьків і, як наслідок, настання відповідальності. За невиконання або неналежне виконання обов’язків щодо виховання дітей батьки можуть бути притягнені до різних видів юридичної відповідальності.

 Щаслива сім’я – найкращий життєвий приклад для наслідування!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних