Пошук

Підгайцівська громада прийняла активну участь у глобальній екологічній акції «Озеленення Планети!»

Дата: 11.04.2021 09:01
Кількість переглядів: 681

Складна екологічна ситуація в світі та Україні сьогодні глобально поставила питання озеленення планети перед населенням. Проблема винищення зеленого масиву нині критична для України загалом так і кожної територіальної громади. 
10 квітня представники Підгайцівської громади прийняли активну участь у глобальній екологічній акції «Озеленення Планети!»

Фото без опису
Висаджування  дерев проходило в селі Гаразджа за ініціативи депутата обласної ради Юлії Вусенко та допомоги Лісового господарства. Участь у висадці саджанців дубу взяли як жителі нашої громади, так і містяни. Заступник сільського голови Леонід Гроголь, депутат  Олександр Колошва, староста Олександр Романюк разом із небайдужими мешканцями зробили свій внесок в озеленення громади, висадивши у своєму рядку 176 дерев.

Фото без опису

Захід об’єднав багато молоді та дітей. Участь приймали діти з Вальдорфської школи міста, прихожани церкви "Спасіння" с. Підгайці. Загалом висадили біля 5000 тис. дерев.
Нам не байдужий стан довкілля в Україні, тому заходи з озеленення нині проходять у різних куточках Підгайцівської громади.
Долучитися до озеленення нашої рідної громади може кожен небайдужий мешканець. Майбутнє планети за нами! Свій вклад в екосистему можна зробити, посадивши дерево.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних