Пошук

Підгайцівська громада уклала меморандум про співпрацю з ВНУ імені Лесі Українки

Дата: 06.04.2021 14:46
Кількість переглядів: 1053

Підгайцівська територіальна громада та Волинський національний університет імені Лесі Українки 6 квітня уклали меморандум про співпрацю. Підписання угоди відбулося за участю сільського голови Юрія Семенюка та ректора університету Анатолія Цьося. На зустрічі були присутні заступники сільського голови та представники вузу.

Укладений меморандум передбачає взаємодію і співробітництво з метою ефективної співпраці і залучення наукового потенціалу університету до розвитку економіки, гуманітарної та соціальної сфери Підгайцівської ТГ.

Сторони своїми підписами засвідчили наміри щодо активізації науково-технічної, інноваційної діяльності, розробки та впровадження грантів і проєктів, наукових розробок, підготовки фахівців різних сфер для ТГ, організації та участі у спільних заходах, налагодження співпраці з працедавцями в частині дуальної освіти та інші.

Така співпраця є важливою для громади, адже дасть можливість ефективніше вирішувати завдання, які стоять перед органами місцевого самоврядування, особливо в умовах стратегічного планування розвитку в економічному, гуманітарному, соціальному та екологічному напрямках.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.