Пошук

Вітаємо переможців обласних змагань "Шлях-2021" з пішого та велосипедного мандрівництва у старшій віковій групі з с. Лище!

Дата: 05.04.2021 16:04
Кількість переглядів: 1007

Фото без опису

Гуртківці з с.Лище Підгацівської ТГ перемогли в обласних змаганнях "Шлях-2021".

Команда "Веломани" у складі: Тарас Струнь, Гусак Олександр, Мельник Ілля та Чижук Руслан вибороли 1 місце на змаганнях з пішого та велосипедного мандрівництва у старшій віковій групі.

Заступник директора КЗ "Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради " з навчально-виховної роботи Корнійчук Алла Миколаївна розповіла про перебіг змагань та привітала переможців.

Шукаючи контрольні пункти та історичні, природні об'єкти, команда подолала на велосипедах чималий шлях (до 50 км) лісовими, польовими, шосейними дорогами довкола сіл Гаразджа, Піддубці, Воротнів, Лище та Верхівка. Набравши найбільшу кількість балів, «Веломани» вибороли перемогу, випередивши своїх суперників на 3 бали.

Також, на змаганнях долали дистанцію пішки ще дві команди ЗОШ Лише, які змагались у молодшій віковій групі (серед 46 команд) (Козачук Влад, Козачук Максим, Прадун Іванна, Козюк Любомир, Козюк Емма, Іванчук Максим, Павлишин Стас, Каган Максим, Каган Віталій).

Фото без опису

«Діти здобули хороший досвід орієнтування на місцевості, вміння працювати в команді та бажання взяти участь у наступних змаганнях.  Вітаю переможців! Дякую батькам за віру та підтримку своїх дітей, а дітям - за щирість, енергію та позитив. Пишаюся вами, діти!» - підсумувала Алла Корнійчук.

Тож і ми приєднуємося до вітань та бажаємо юним спортсменам нових перемог!!!!!!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних