Пошук

Ставок в с. Гаразджа – рекреаційна зона Підгайцівської громади.

Дата: 18.03.2021 13:20
Кількість переглядів: 1584

Фото без опису

С. Гаразджа завжди славилося ставками та мальовничими куточками для відпочинку  серед жителів Підгайцівської територіальної громади та містян. У  теплі пори року, на свята, вихідні тут завжди людно.

Щоб зберегти чудову рекреаційну зону та навколишнє середовище, потрібно терміново відремонтувати дамбу ставка по в. Шевченка. З цією метою робоча група Підгайцівської сільської ради у складі заступника сільського голови Леоніда Гроголя, депутата Олександра Колошви, старости Олександра Романюка та спеціалістів-проєктантів здійснила виїзд на місце.

Фото без опису 

Результати обстеження ставка засвідчили, що дамба потребує ремонту. Шлюз спрацьований та не виконує своїх функцій по стримуванню води, що спричинило замулення ставка. Фахівці вказали на першочергові дії:  розробка проєкту ремонту дамби, власне ремонт та вплив на водне середовище (розчистка ставка).

Напередодні  заступник сільського голови Олександр Бляшук проводив нараду з головним інженером проєктів ТОВ «Рівневодбудпроект» Олександром Крутієм, а Піддубцівською сільською радою було замовлено «Топографо-геодезичну зйомку ставу в с. Гаразджа Піддубцівської сільської ради Луцького району Волинської області», яка буде використана для роботи.

Фото без опису
Моніторинг туристично-рекреаційним потенціалу Підгайцівської ТГ свідчить про те, що ми  маємо всі можливості стати туристично привабливою громадою. 
Питання комплексного розвитку й оптимального використання туристичних ресурсів є важливим для ефективного управління розвитком туризму в нашій громаді.  Туристичний потенціал насамперед потрібно використовувати для задоволення потреб місцевого населення в якісній рекреації.   
В нашій громаді рішенням сесії створено комунальний заклад «Центр культури, туризму, молоді та спорту», який буде розвивати даний напрямок. В результаті робочої поїздки, були напрацьовані шляхи розвитку рекреаційної зони в с. Гаразджа на перспективу в контексті стратегічного планування розвитку Підгайцівської територіальної громади, зокрема її туристично-рекреаційного напрямку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних