Пошук

Підготовка до позачергової сесії Підгайцівської сільської ради

Дата: 17.03.2021 10:56
Кількість переглядів: 930

Під головуванням Юрія Семенюка відбулась нарада з підготовки до позачергової сесії Підгайцівської сільської ради, про що буде повідомлено на офіційному сайті громади.

Фото без опису
На нараді були присутні: заступники сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Леонід Гроголь, Валентин Приходько; старости громади, начальники структурних підрозділів Підгайцівської сільської ради, секретар ради.
У рамках підготовки до позачергової сесії,  детально обговорили проєкти рішень, які стосувалися: реорганізації бібліотечної мережі (Герлінська В.), розробки ПКД (Сігуа Т.), передачі майна КУ «Центр культури, туризму, молоді та спорту» (Ковжук Т.), реорганізації відділу благоустрою та інші кадрові питання (Воробець С., Котов М.), про концепцію організації роботи соціальних працівників у громаді (Валентин Приходько), питання виділення залишків освітньої субвенції на встановлення систем протипожежної безпеки (Світлана Форсюк) та ряд інших. Всі необхідні проєкти рішень будуть винесені на розгляд відповідних комісій та рекомендовані на сесію.

Фото без опису
Леонід Гроголь наголосив, що такі наради будуть проводитися систематично, для налагодження співпраці між структурними підрозділами, для швидшої підготовки питань порядку денного пленарних засідань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних