Пошук

У селі Підгайці з нагоди Міжнародного жіночого дня жінкам подарували святковий концерт.

Дата: 07.03.2021 20:55
Кількість переглядів: 1148

Напередодні Міжнародного жіночого дня зі сцени будинку культури в с. Підгайці линули музичні вітання для жінок громади від Волинського державного академічного українського народного хору.
Нікого не залишили байдужими зворушливі українські пісні та запальні народні танці.
Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк зі сцени урочисто привітав усіх жінок, дівчат, мам і бабусь з наступаючим святом Весни, побажав завжди бути гарними як весняні квіти, щоб у житті все вдавалося, у сім’ях панував мир та спокій, діти приносили радість. 


Заступник сільського голови Валентин Приходько звернувся до жіноцтва зі словами: «Милі, чарівні, гарні, розкішні, найкращі наші жінки та дівчата, від усього депутатського корпусу, керівництва, старост громади щиро вітаємо вас зі святом. Здоров'я, любові і радості вам. Нехай весна живе у ваших серцях. Ви - головне багатство нашої громади, її душа, її сучасне і майбутнє» Валентин Приходько зауважив, що таке святкування 8 березня є важливим для життя громади, для жінок, так само, як День Матері, День Жінок-Мироносиць.
У залі були присутні також заступники сільського голови Леонід Гроголь, Олександр Бляшук та старости громади.

Гарного настрою додали всім присутнім жінкам подаровані чоловіками квіти. Кожній красуні, присутній у залі, була приділена увага.

З глибокою повагою, Підгайцівський сільський голова Юрій СЕМЕНЮК та чоловіча половина Підгайцівської сільської ради вкотре вітали зі святом Весни і жіночності!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.