Пошук

Бізнес-проєкту: впровадження комплексного підходу до поводження з твердими побутовими відходами в Підгайцях – бути!!!!!!

Дата: 11.02.2021 11:02
Кількість переглядів: 955

Дорогі жителі громади, всі ми з вами пам’ятаємо, з яким завзяттям у жовтні місяці голосували за «Бізнес-проєкт: впровадження комплексного підходу до поводження з твердими побутовими відходами».

Цей проєкт подав Відділ регіонального розвитку, проєктної та інвестиційної діяльності підгайцівської сільської ради до Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2020».

Редакція AgroPortal.ua отримала 212 бізнес-проєктів з усіх областей України. Наш проєкт був одним із 15, які пройшли до етапу онлайн-голосування.

За результатами онлайн-голосування мешканців громади ми зайняли 8 місце та потрапили до числа 10 півфіналістів.

Головний приз — 100 тис. грн на реалізацію бізнес-проєкту від головного партнера — Посольства Королівства Нідерландів в Україні отримав переможець конкурсу.

Однак, крім головного подарунка, компанія «Бейкер Тіллі Україна» вирішила допомогти одному з 10-ти сіл, які пройшли до етапу онлайн-голосування, в реалізації їхнього бізнес-проєкту.

І наш «Бізнес-проєкт: впровадження комплексного підходу до поводження з твердими побутовими відходами», як один із найякісніших – відібрала комісія.

В якості винагороди ми отрималиі сертифікат на 50000 грн. з подальшою закупівлею для села організаторами необхідного інвентарю для реалізації бізнес-проєкту.

Отож, вітаємо мешканців Підгайців із започаткуванням роздільного сортування сміття!!!!!

Коротка анотація проєкту:

Бізнес-проєкт: впровадження комплексного підходу до поводження з твердими побутовими відходами.

 Реалізація: придбання 12 контейнерів об’ємом 1,1 м³ різних типів для роздільного збирання сміття: скло, папір, пластмаса, вологі відходи (продукти життєдіяльності). 

 Ціль: частково вирішити критичну ситуацію, яка склалася з локальним утворенням, накопиченням та зберіганням відходів до моменту їх збирання і вивезення КП при Підгайцівській сільській раді. 

 Сталий розвиток: дати поштовх розвитку новому екологічному мисленню жителів громади задля збереження екологічного балансу території.

Виконавець: Підгайцівська сільська рада.  

Кількість залучених до проєкту: 100 домогосподарств та жителів багатоквартирного будинку.

Етапи реалізації: зима 2021 року.

Проєктно-кошторисна вартість проєкту – 100000 грн. Фінансування від компанії «Бейкер Тіллі Україна» складатиме 50000 грн., решту дофінансує підгайцівська сільська рада за рішенням сесії.

Підгайцівська сільська рада висловлює подяку начальнику Відділу регіонального розвитку, проєктної та інвестиційної діяльності Сігуа Тетяні Олександрівні за підготовку проєкту та активну участь у розвитку Підгайцівської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.