Пошук

Понад 4 млн. грн. буде інвестовано у дорогу в селі Піддубці

Дата: 05.02.2021 10:42
Кількість переглядів: 1077

Фото без опису

Одним з пріоритетних напрямків діяльності Підгайцівської громади – покращення дорожньої інфраструктури.

Під час моніторингу стану доріг керівництвом громади, було визначено дороги, ремонт яких провести необхідно першочергово. Однією з таких доріг є сполучення Новокотів-Піддубці.

В результаті проведених перемовин керівництва Підгайцівської громади та керівництва області було досягнуто результату.

Проєкт «Покриття проїзної частини вул. Новокотівська с. Піддубці» включено у перелік об’єктів, фінансування яких у 2021 році здійснюватиметься за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.  Про це ідеться у розпорядженні голови Волинської ОДА від 29 січня 2021 р. №32.

Проєктно-кошторисна вартість дороги складає понад 4 млн. грн. Підгайцівська сільська рада гарантійним листом зобов’язана профінансувати щонайменше 40% кошторисної вартості. Співфінансування за рахунок субвенції визначено у розмірі 1 млн. грн.

В громаді триває моніторинг стану дорожнього покриття.

21 січня, заступники голови Підгайцівської сільської ради Леонід Гроголь та Олександр Бляшук в рамках робочої поїздки зустрічалися зі старостою Романівського старостинського округу Віктором Ковжуком, де спілкувалися про потребу капітального ремонту дороги сполученням Романів – Хорлупи. До обговорення долучився староста сіл Хорлупи та Пальче Василь Грудік. Усі учасники робочої групи погодилися, що відновлення дороги з твердим покриттям покращить транспортне сполучення між селами Романів – Хорлупи – Новокотів – Піддубці і жителі нашої громади без перешкод зможуть дістатися до Піддубцівської амбулаторії.

4 лютого відбувся ще один робочий виїзд щодо стану доріг у с. Липини. Заступники голови Підгайцівської сільської ради Леонід Гроголь та Олександр Бляшук в рамках робочої поїздки зустрічалися зі старостою Олександром Куць, земельним упорядником Андрієм Єфімчуком. Виявлено відсутність належного водовідведення та дорожнього покриття по вулиці Марії Заньковецької і Максима Кривоноса. Буде розроблятися проєкт на водовідведення і на дорогу. Є проблеми самовільного перекриття проїзної частини на де-яких вулицях в с. Липини.

Моніторинг стану доріг у нашій громаді триватиме.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних