Пошук

Комунальне підприємство повідомляє про стан шляхів.

Дата: 27.01.2021 15:23
Кількість переглядів: 694

Фото без опису

Шановні мешканці громади, моніторинг стану доріг  в нашій громаді свідчить про те, шо ситуація з прибиранням снігу була досить складна, але поступово вирішується завдяки зусиллям працівників комунального підприємства.

Комунальники працювали вчора з 8 ранку до 23 години ночі та сьогодні працюють з 7 години ранку. Залучено 7 одиниць техніки (4 наші та 3 за договором). На даний момент часу дороги громади проїзні на 100%. Посипані піщано-сольовою сумішшю центральні вулиці в селах Липини, Підгайці, Струмівка, Лище. Проводиться очистка тротуарів.

На даний час залучено всю наявну та додаткову техніку, для того, щоб зробити наші вулиці безпечними та чистими від снігу.

Забезпечено доїзди громадського транспорту у всі населені пункти громади, а також по всіх маршрутах руху шкільних автобусів.

Ліквідовані снігові замети на шляху Липини-Борохів,  не дивлячись на те, що ця дорога на балансі та повинна обслуговуватись Облавтодором. На цьому відрізку шляху було вирішено складну ситуацію з 6 легковими автомобілями, які опинилися у сніговому заторі.

Зусиллями працівників комунального підприємства, не дивлячись на те, що дорога перебуває на балансі та повинна обслуговуватись Райавтодором, розчищені снігові замети та забезпечено доїзд з с. Воротнів до с. Верхівка та з с. Верхівки до с. Романів. 

Загалом снігоочисні роботи ведуться у населених пунктах Крупа, Підгайці, Струмівка, Лище, Воротнів, Верхівка, Романів, Ботин, Новокотів, Липини, Борохів, Вишнів, Діброва, Пальче, Хорлупи.

Вибачте за тимчасові незручності! Ми будемо комплексно підходити до вирішення питання, щоб наші мешканці почували себе безпечно та були задоволені.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних