Пошук

Покладання квітів з нагоди Дня Соборності

Дата: 22.01.2021 18:12
Кількість переглядів: 2039

Фото без опису

У День Соборності, 22 січня, сільський голова Юрій Семенюк, заступник голови Валентин Приходько та представники колективу Підгайцівської сільської ради зібралися на Алеї пам’яті, щоб вшанувати загиблих під час Революції гідності та війни на Сході України.
Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк  згадав також про наших місцевих героїв  - бійців російсько-української війни, які не повернулись додому.     
Крім того, у роковини трагічної загибелі при виконанні службового обов'язку в зоні АТО Миколи Сорочука, на подвірї школи у с. Лище  відбулось відкриття меморіальної дошки. Поряд із памятною дошкою, присвяченою Олександру Сивому, буде висіти ще одна дошка, присвячена Миколі Сорочуку.
У мітингу, з нагоди вшанування пам’яті та відкриття меморіальної дошки на честь старшого солдата, командира мінометного відділення 8-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Збройних сил України Сорочука Миколи взяли участь родина загиблого, його однокласники, небайдужі мешканці громади. Від Підгайцівської сільської ради слова співчуття висловили заступники сільського голови Леонід Гроголь, Валентин Приходько. Також на заході була присутня староста Олена Голубович. Для освячення дошки було запрошено отця Олександра.
Матері загиблого героя Сорочука Миколи, Сорочук Галині Степанівні, була надана фінансова підтримка від сільської ради Підгайцівської громади.

Плаче свічка, плаче небо, плачуть люди
І від болю рветься серце на куски…
Серед нас, живих, не буде їх, не буде..
Вічна память вам, герої – земляки!!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних