Пошук

Про роботу у старостинських округах в рамках підготовки до громадських слухань стосовно формування стратегії розвитку Підгайцівської об'єднаної територіальної громади.

Дата: 21.01.2021 21:19
Кількість переглядів: 982

Фото без опису

Сьогодні, 21 січня, заступники голови Підгайцівської сільської ради Леонід Гроголь та Олександр Бляшук в рамках робочої поїздки зустрілися зі старостою Романівського старостинського округу Віктором Ковжуком. В ході зустрічі оглянули умови роботи сільської бібліотеки, відвідали Будинок культури, а також поспілкувалися про проблеми та перспективи розвитку села з місцевими жителями. Також, обговорили потребу капітального ремонту дороги сполученням Романів – Хорлупи.  До обговорення долучився староста сіл Хорлупи та Пальче Василь Грудік. Усі учасники робочої групи погодилися, що відновлення дороги з твердим покриттям покращить транспортне сполучення між селами Романів – Хорлупи – Новокотів – Піддубці і жителі нашої громади без перешкод зможуть дістатися до Піддубцівської амбулаторії.   

Такі зустрічі будуть організовуватися  у всіх старостинських округах в рамках підготовки до громадських слухань щодо формування стратегії розвитку Підгайцівської територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних