Пошук

Про роботу у старостинських округах в рамках підготовки до громадських слухань стосовно формування стратегії розвитку Підгайцівської об'єднаної територіальної громади.

Дата: 21.01.2021 21:19
Кількість переглядів: 1019

Фото без опису

Сьогодні, 21 січня, заступники голови Підгайцівської сільської ради Леонід Гроголь та Олександр Бляшук в рамках робочої поїздки зустрілися зі старостою Романівського старостинського округу Віктором Ковжуком. В ході зустрічі оглянули умови роботи сільської бібліотеки, відвідали Будинок культури, а також поспілкувалися про проблеми та перспективи розвитку села з місцевими жителями. Також, обговорили потребу капітального ремонту дороги сполученням Романів – Хорлупи.  До обговорення долучився староста сіл Хорлупи та Пальче Василь Грудік. Усі учасники робочої групи погодилися, що відновлення дороги з твердим покриттям покращить транспортне сполучення між селами Романів – Хорлупи – Новокотів – Піддубці і жителі нашої громади без перешкод зможуть дістатися до Піддубцівської амбулаторії.   

Такі зустрічі будуть організовуватися  у всіх старостинських округах в рамках підготовки до громадських слухань щодо формування стратегії розвитку Підгайцівської територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних