Пошук

Третя сесія: затверджено головний фінансовий документ громади

Дата: 28.12.2020 11:25
Кількість переглядів: 1729

24 грудня відбулася третя сесія Підгайцівської сільської ради під головуванням сільського голови Юрія Михайловича Семенюка. У її роботі взяли участь 25 депутатів з 26.

 

Фото без опису

 

Ключовим моментом сесійного засідання стало прийняття бюджету Підгайцівської сільської територіальної громади на 2021 рік. Втім, було питання, на якому також варто акцентувати увагу.

 

Відбулися зміни у складі депутатського корпусу. Оскільки Куць Олександр Володимирович написав заяву про зняття мандату депутата в звязку з переходом на посаду старости, Підгайцівська сільська територіальна виборча комісія визнала обраним депутатом Підгайцівської сільської ради наступного за черговістю кандидата в депутати від Аграрної партії, а саме - Писарук Аллу Григорівну. Голова СТВК Салецька Оксана Євгенівна зачитала відповідну Постанову, вручила депутатське посвідчення та нагрудний знак, а «новоспечена» депутатка склала присягу.

 

Фото без опису

 

Питання затвердження бюджету Підгайцівської сільської територіальної громади на 2021 рік було дискусійним, втім переконливою більшістю депутатського корпусу головний фінансовий документ затверджено: 19 голосів – «за», 6 – «утрималися», 2 – відсутні.

 

Фото без опису

 

З новим кошторисом в наступному році громада може розраховувати на доходи в сумі 287 389 981 гривня. У 10-денний термін на офіційному сайті буде опубліковане рішення про бюджет територіальної громади Підгайцівської сільської ради на 2021 рік, де можна буде ознайомитися: з прогнозованими показниками, структурою видатків, на що закладено кошти тощо.

 

Загалом на розгляд депутатів було винесено 10 проєктів рішень, з яких більшість вони підтримали одноголосно.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних