Пошук

Як у селах і закладах громади підготувалися до улюблених багатьма свят

Дата: 24.12.2020 11:00
Кількість переглядів: 1118

Новий рік без снігу і морозу та з карантином… Але навіть цим несприятливим умовам не під силу стати на заваді святковим клопотам.

 

 

В усьому світі зараз триває прикрашання міст, сіл, будівель, осель новорічно-різдвяною атрибутикою. З деяких дописів у соціальних мережах ми створили коротенькі історії про те, як у нашій громаді підготувалися зустрічати найулюбленіші багатьма Новий рік і Різдво.

 

Село Підгайці – центр Підгайцівської ОТГ. Традиційно, у переддень дня Святого Миколая Чудотворця тут було запалено головну ялинку громади.

 

 

«Вбрані» в новорічні іграшки зелені красуні зустрічають відвідувачів на подвір'ї та у фойє сільської ради. Бо хто, як не орган місцевого самоврядування, має бути прикладом у підтримці святкового духу!

 

 

Вже готове зустрічати новорічні свята село Звірів. Центральну ялиночку цього населеного пункту його мешканці називають ексклюзивною. Адже ялинкові прикраси – це «золоті» руки місцевих жителів, їхня фантазія, ініціатива. Іграшки класні і різноманітні, яких не зустрінеш на жодній ялинці великого міста. Є дуже багато виробів ручної роботи. Дехто не пошкодував грошей на новорічні гірлянли.  Люди разом добре постарались, щоб у рідному селі панував святковий настрій.

 

 

Особливою можна назвати і новорічну ялинку храму на честь Архістратига Михаїла в селі Підгайці. Адже до створення ялинкових прикрас особисто долучилися діти парафії під час майстер-класу. А ще при цьому отримали море позитиву. Чудова емоційна «зарядка» перед Новим роком і Різдвом!

 

 

У Підгайцівському навчально-виховному комплексі в очікуванні новорічних свят школярі молодшої ланки проявили майстерність у прикрашанні дверей у класні кімнати. Кожен клас креативно з фантазією та оригінальністю підійшов до створення святкової атмосфери. Що з цього вийшло – судіть самі.

 


 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.