Пошук

Дітки з непростою долею отримають солодкі подарунки

Дата: 21.12.2020 16:09
Кількість переглядів: 1486

Фото без опису

 

Новорічно-різдвяна пора для дітлахів у всьому світі – це час, який вони проживають в очікуванні дива, розваг, подарунків. А для дорослих – це можливість здійснювати бажання малечі, дивувати її, робити добрі справи. Особливо, коли йдеться про хлопчиків і дівчаток з непростою долею.

 

З нагоди новорічно-різдвяних свят солодкі подарунки отримають діти Підгайцівської ОТГ, які перебувають під опікою і піклуванням, виховуються в прийомних сім’ях та дитячому будинку сімейного типу.

 

За кошти бюджету Підгайцівської ОТГ закуплено 47 подарункових наборів з цукерками. Сподіваємося, що солоденьке «під ялинку» потішить маленьких любителів смаколиків.

 

Нагадаємо, що до укрупнення Підгайцівської ОТГ, на її території функціонувала одна прийомна сім’я Яреми в селі Струмівка. Після приєднання 11 сіл, наша громада поповнилася ще двома формами сімейного виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Це, зокрема, прийомна сім’я Величко з села Липини та дитячий будинок сімейного типу Бондарців з села Гаразджа.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних