Пошук

Відеоробота лищенських школярів здобула «срібло» в конкурсі з протидії булінгу

Дата: 18.12.2020 12:50
Кількість переглядів: 678

На Волині завершився конкурс соціальних відеороликів «Школа – територія вільна від булінгу», організатором якого виступила громадська організація «Ми вільні».

 

Фото без опису

 

Аби стати учасником, необхідно було зняти коротенький відеоролик на тему протидії булінгу та опублікувати його на своєму аккаунті в Інстаграмі.

 

На цьому етапі конкурсу відеоробота, яку створило учнівське самоврядування загальноосвітньої школи I-III ступенів села Лище, зібрала 1775 переглядів і 363 «лайки». Далі відеоролики конкурсантів оцінювало журі. Як зазначають на фейсбук-сторінці ГО «Ми вільні», суддям було важко обрати кращий ролик з-поміж 56 прекрасних робіт, які надіслали учнівські колективи області. З приємністю повідомляємо, що відео, авторами якого є лищенські школярі, присуджено почесне 2 місце.

 

«Переможців оголосили на тематичній онлайн-вечірці за участю «зіркових» гостей, в тому числі й реп-співачки Аlyona Аlyona. Тепер чекаємо на нагородження і вручення призів, які представники організатора мають здійснити особисто», - розповідає заступник директора з виховної роботи Лищенської ЗОШ Наталія Сікора.

 

Зокрема, переможцям та учасникам конкурсу обіцяють «круті» подарунки: креативні футболки, екоторбинки-шопери, стікерпаки тощо.

 

Відео срібних призерів конкурсу «Школа – територія вільна від боулінгу» можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/100016305700209/videos/791672058052977

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних