Пошук

Друга сесія – короткі підсумки

Дата: 16.12.2020 11:16
Кількість переглядів: 2433

15 грудня відбулася друга позачергова сесія Підгайцівської сільської ради під головуванням сільського голови Юрія Михайловича Семенюка. У сесійному засіданні взяли участь 24 депутати з 26.

 

Фото без опису

 

Якщо підсумувати роботу депутатського корпусу, то варто акцентувати увагу на такі ключові моменти.

 

Було внесено зміни у порядок денний. У зв’язку з тим, що від Підгайцівської сільської територіальної виборчої комісії не надійшло постанови про припинення повноважень депутата Підгайцівської сільської ради та про початок повноважень депутата Підгайцівської сільської ради ці питання було знято з розгляду. Натомість до порядку денного включено питання, які, як зазначив Юрій Семенюк, є невідкладними, а саме: «Про створення комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Підгайцівської сільської ради, «Про створення відділу трудового архіву Підгайцівської сільської ради», «Про затвердження Концепції та Плану заходів зі створення Центру надання адміністративних послуг Підгайцівської сільської», «Про утворення Центру надання адміністративних послуг Підгайцівської сільської ради та затвердження Положення про нього». «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг Підгайцівської сільської ради», «Про затвердження графіків роботи Центру надання адміністративних послуг, його територіального підрозділу і віддалених робочих місць».

 

Фото без опису

 

Щодо затвердження Регламенту Підгайцівської сільської ради, то було прийнято рішення взяти його за основу, з подальшим розглядом на комісії.

 

Фото без опису

 

Депутати дали «добро» на утворення старостинських округів Підгайцівської сільської ради, а саме: Липинський з центром в селі Липини; Борохівський з центром в селі Борохів у складі сіл Вишнів, Діброва; Піддубцівський з центром в селі Піддубці в складі сіл Піддубці, Гаразджа; Звірівський з центром в селі Звірів у складі сіл Звірів, Веснянка, Олександрія; Хорлупівський з центром в селі Хорлупи у складі сіл Хорлупи, Пальче.

 

На посаду старост сіл затверджено кандидатури, запропоновані сільським головою. Зокрема, старостою сіл Лище, Воротнів стала Голубович Олена Миколаївна, жителька села Воротнів, депутат Підгайцівської сільської ради попереднього скликання, місцева активістка.

 

Фото без опису

 

Старостою сіл Звірів, Олександрія, Веснянка став Панасович Сергій Святославович, колишній Звірівський сільський голова.

 

Фото без опису

 

На посаду керуючого справами (секретар) виконавчого комітету Підгайцівської сільської ради затверджено головного спеціаліста-діловода сільради Дячук Анастасію Василівну.

 

Депутати проголосували «за» утворення виконавчого комітету  Підгайцівської сільської ради восьмого скликання в кількості 21 чоловік, затверджено його персональний склад.

 

Загалом, на сесії розглянуто 18 питань, з яких прийняті відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних