Пошук

На українців чекає посилення карантинних заходів

Дата: 10.12.2020 12:10
Кількість переглядів: 491

З 08 по 24 січня 2021 року в Україні вводять посилені карантинні обмеження. Таке рішення прийняте 9 грудня 2020-го року на позачерговому засіданні Уряду.

 

Фото без опису

 

Посилений карантин передбачатиме ЗАБОРОНУ роботи кафе, ресторанів, барів. Дозволяється лише доставка їжі та замовлення на виніс. Важливе зауваження: у новорічну ніч пропонують дозволити працювати закладам харчування до 01.00 години ночі.

 

НЕ ПРАЦЮВАТИМУТЬ магазини непродовольчих товарів, заклади розміщення (окрім готелів та закладів реабілітації), фітнес-клуби, спортивні зали, кінотеатри, а також ТРЦ. За виключенням, коли у ТРЦ дозволяється торгівля лише продуктами харчування, ліками, ветпрепаратами, товарами особистої гігієни та побутової хімії.

 

На канікули будуть відправленні усі заклади освіти. ДОЗВОЛЕНО працювати лише дитячим садкам. Також заборона діятиме на проведення будь-яких масових культурних, розважальних та спортивних заходів, в тому числі на роботу різдвяних ярмарок.

 

Роботу роботу салонів краси дозволено тільки виключно за попереднім записом, без очікування всередені.

 

За словами міністра охорони здоров’я України Максима Степанова, в кінці січня – на початку лютого очікується підйом захворюваності на ГРВІ і важливо підійти до цього з найменшими показниками захворюваності на коронавірус. Саме тому дата запланованого посиленого карантину з 8 січня 2021 року по 24 січня 2021 року – обрана не випадково.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних