Пошук

Керівник соціального відділу знайомилася з досвідом Тернопільської області

Дата: 26.11.2020 14:03
Кількість переглядів: 747

Підгайцівська сільська рада є учасником проєкту "Оцінка та реагування на виклики щодо захисту дітей під час пандемії COVID-19", який реалізовують спільно Міністерство соціальної політики України, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та громадська спілка «Українська мережа за права дитини».

 

Фото без опису

 

Це проєкт підтримки сімей, діти з яких через карантинні заходи повернулися з інтернатів у родини. Він покликаний допомогти родинам створити такі умови, при яких діти зможуть залишатися в родині, а ОТГ - забезпечити дітям умови отримання інклюзивної освіти.

 

Нова робота потребує відповідної підготовки працівників соціальних відділів органів місцевого врядування. Необхідні знання постійно надають експерти Проєкту під час дистанційних навчань. Два дні поспіль начальник відділу соціального захисту, у справах дітей, сім’ї та молоді Підгайцівської сільської ради Наталія Матвіюк брала участь в онлай-семінарі, де учасників знайомили з досвідом, напрацьованим у Тернопільській області. А це, зокрема, питання деінституціалізації, здійснення оцінки потреб вихованців інтернатних закладів за місцем проживання дитини, розробки мінімального базового пакету в територіальній громаді для попередження інституалізації тощо.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних