Пошук

Вихователь дитсадка «Малятко»– серед переможців конкурсу від українського видавництва

Дата: 11.11.2020 18:37
Кількість переглядів: 1792

«Я буду вправним першачком» - це плідно підібраний комплект яскравих, сучасних, цікавих, різноформатних матеріалів для дітей 5-6 рочків. Він є розробкою провідних фахівців з дошкільної освіти видавництва «Генеза».

 

Фото без опису

 

Видавництво запросило вихователів зі всієї України, які працюють із дітьми старших груп ЗДО, взяти участь у конкурсі «Будемо вправними першачками!». Всі бажаючі долучитися до проєкту заповнювали мотиваційну анкету, знайомилися з електронною версією матеріалів комплекту та відповідали на запитання щодо змісту посібників. Саме змістовні та об’єктивні відповіді стали критеріями відбору переможців.

 

Конкурс проходив у 3 етапи, 11 листопада було опубліковано їх імена.  З радістю повідомляємо, що в число переможців увійшла Жанна Ігорівна Концемал, вихователь старшої групи «Казка» Підгайцівського закладу дошкільної освіти «Малятко».

 

Фото без опису

 

Як зазначили організатори конкурсу, перемогу здобули ті, хто запропонував цікаві зміни та нововведення в зошитах та альбомах, подав нові ідеї щодо контенту, формату завдань та матеріалів.

 

За умовами конкурсу, Жанна Концемал, як переможець, отримає безкоштовно для кожного вихованця своєї групи (а їх в неї – 25) комплект «Я буду вправним першачком». Це чудовий набір для розкриття творчих особистих здібностей дошкільнят, з посібниками, альбомами та додатковими інструментами, які допоможуть дитині з радістю почати свій великий шлях до пізнання світу математики, читання, письма та творчості.

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних