Пошук

Коротко – про головне: ТОП-події жовтня

Дата: 02.11.2020 11:42
Кількість переглядів: 656

Жовтень став місяцем історичних змін для всієї України.  Відбулися місцеві вибори. Але не лише з виборчим процесом були повязані головні події нашої громади у жовтні.

Початок місяця подарував професійне свято педагогічним працівникам. З цієї нагоди 26 освітян Підгайцівської ОТГ за сумлінну працю були нагороджені грамотами Підгайцівської сільської ради та відділу освіти, культури, молоді та спорту сільради.

14 жовтня в Україні відзначили  День захисника України. Напередодні державного свята від Підгайцівської сільської ради в селі Підгайці були покладені квіти до Стели Героїв Небесної Сотні та загиблих в АТО, а також – до пам’ятника односельчанам, полеглих на фронтах Другої світової війни. З нагоди Дня захисника України одноразову грошову допомогу з сільського бюджету отримали мешканці громади: учасники бойових дій (АТО/ООС) – по 1000 гривень, члени сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції або в операції об’єднаних сил - по 2000 гривень.

 

 

Дві радісні, довгоочікувані події відбулися в селі Крупа. Після добудови спортивного залу в навчальному корпусі № 2 місцевої ЗОШ I-II ступенів лік новим об’єктам на території цього населеного пункту продовжили здача в експлуатацію мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту та урочисте відкриття новозбудованого закладу дошкільної освіти «Крупинка» європейського зразка. До цього дитячого садка в селі не було 50 років.

У жовтні було підведено підсумки творчого конкурсу відеоробіт «Сузір’я талантів Підгайцівської громади». Переможці, яких визначали шляхом онлайн-голосування, та учасники творчих змагань були нагороджені Почесними грамотами, Подяками, а також отримали грошові винагороди для розвитку власної творчості чи захоплення.

25 жовтня мешканці нашої громади обирали Підгайцівського сільського голову та депутатів Підгайцівської сільської ради. З-поміж пятьох претендентів на посаду очільника громади перемогу з суттєвим відривом здобув чинний голова Семенюк Юрій Михайлович. Інтереси жителів нашої громади у Підгайцівській сільській раді 8 каденції представлятимуть 26 депутатів. 25  жовтня фактично було дано «старт» існуванню вже укрупненої Підгайцівської ОТГ у складі 20 сіл. 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.