Пошук

«Сузір’я талантів Підгайцівської громади»: нагородили переможців та учасників конкурсу

Дата: 21.10.2020 13:31
Кількість переглядів: 1530

Вчорашній день подарував найприємніші миті цих «творчих змагань». Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк нагородив у кожній номінації і переможців, і учасників конкурсу. Їм були вручені, відповідно, Почесні грамотами та Подяки. Також кожен отримав грошову винагороду, так би мовити, для розвитку власної творчості чи захоплення.

 

Фото без опису

 

Нагадаємо ще раз наших переможців.

 

Номінація «Найкраща вишивальниця» - Магдич Надія, с. Воротнів.

 

Фото без опису

 

Номінація «З нічого – щось» (виготовлення оригінальних речей з простих матеріалів) - Олєйнікова Лілія, с. Підгайці. Творіння її рук – це тортики, композиції з підгузників та дитячого одягу, солодкі композиції, фудбукети, дитячі резиночки та заколки, прикраси до свят (для великодніх кошиків, баночок для свяченої води, новорічний декор) тощо.

 

Фото без опису

 

Номінація «Найдовша коса» - Козей Христина, с. Підгайці. Волоссячко 7-річної дівчинки не обрізалося з народження. Його довжина становить 80 см, а заплетена коса має 65 см.

 

Фото без опису

 

Номінація «Найкращий пасічник» - Назарук Євгенія, с. Лище. Поетеса, вишивальниця і бджолярка це нелегке, але надзвичайне цікаве ремесло, перейняла від свого тата. Пасічникує понад 10 років. Божих комашок називає лагідно "бджоленятка" і запевняє, що робота на пасіці ніколи її не втомлює, а навпаки дарує спокій і натхнення для душі.

 

Фото без опису

 

Номінація «Багатодітна родина» - сім’я Цьопухів, с. Воротнів. Теплом та турботою батьків – Вадима Павловича та Юлії Пилипівни – охоплено 11 дітей.

 

Фото без опису

 

Номінація «Найкращий садівник, квітникар» - Гаврилюк Інна, с. Лище. Жінка дуже любить квітникарство і називає квіти «залишками раю на землі».  

 

Фото без опису

 

Номінація «Найкращий кондитер» - Серединська Оксана, с. Крупа. Майстер з виготовлення солодощів до будь-якої урочистості.

 

Фото без опису

 

Творчий конкурс відеоробіт «Сузір’я талантів Підгайцівської громади» відбувся вперше на теренах Підгайціівської ОТГ. У звяку з карантином, він проводився в онлайн-режимі. Переможців визначали шляхом онлайн-голосування за найбільшою кількістю вподобань. Ми дякуємо за участь також Гаврилюк Наталії, Сиротюк Тетяні, Лось Мілані, Герасимчук Катерині та Юлії, Концемал Юлії, Демчук Олександрі, Дідух Катерині, Гаврилюку Віталію, Концемалу Володимиру, Олімпіюк Світлані, Синчук Наталії, Тищук Наталії, Бегун Наталії, Муляр Оксані. Вміння, здібності, захоплення наших учасників продемонстрували, що Підгайцівська громада – це територія ТАЛАНОВИТИХ людей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних