Пошук

Спортивний майданчик відкрили - і відразу ж голи на ньому забили

Дата: 16.10.2020 14:28
Кількість переглядів: 1069

У селі Крупа сьогодні відкрили мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту.

Фото без опису

Якщо трішечки заглибитися в історію, то минулого року Кабінетом Міністрів України було прийнято Постанову про надання в 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту. Підгайцівською сільською радою до Волинської облдержадміністрації було подано проєкт «Будівництво мультифункціонального майданчика в селі Крупа», який на засіданні регіональної комісії було вирішено підтримати. Відтак, на цей спортивний майданчик була виділена субвенція з державного бюджету.

Загальна кошторисна вартість обєкта  – майже 1 мільйон 650 тисяч гривень. З них близько 750 тисяч гривень – це субвенція з державного бюджету. За умовами її надання, місцевий бюджет мав профінансувати не менше ніж 50 % загальної вартості робіт. З сільського бюджету було скеровано навіть більше, а це - майже 900 тисяч гривень.

Фото без опису

 

Майданчик, завдовжки 38 метрів та завширшки 20 метрів, має модульне полімерне покриття, та розрахований для занять пятьма видами спорту. Це – міні-футбол, волейбол, баскетбол, гандбол, теніс.

 

Фото без опису

 

Спортивна споруда фактично була готова до здачі в експлуатацію ще в лютому цього року. Але не вистачало ще розмітки. З її нанесенням були завершені всі роботи для повноцінного функціонування майданчику.

 

Фото без опису

 

Перерізати стрічку перед новим спортивним обєктом доручили тим, заради кого це все й робилося, - підростаючому поколінню.  

 

Фото без опису

 

«Це - інвестиція влади в здоровя наших дітей, в розвиток спорту на території Підгайцівської громади. А буквально за кілька днів ми будемо відкривати ще й дитячий садок в Крупі, який стане одним з найкращих за часів Незалежності», - сказав у своєму вітальному слові Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк.

 

Фото без опису

 

Відкриття функціонального майданчика дало можливість відразу ж провести перші в історії села Крупа міжшкільні змагання. «Адже для цього тепер є всі умови», - зазначив директор Крупівської ЗОШ I-II ступенів Мирослав Філозоф.

 

Фото без опису

 

У футбольних поєдинках зійшлися команди закладів загальної середньої освіти сіл Підгайці, Крупа, Лище, Воротнів. Перемогу здобули лищенські школярі. Друге місце посіли юні воротнівські футболісти. Господарі змагань вибороли третє місце.

 

Фото без опису

 

Донедавна в їхньому рідному селі не було жодного спортивного обєкту, навіть у школі. Їх лік відкрив добудований спортивний зал у навчальному корпусі № 2 «девятирічки», а тепер ще й продовжив мільтифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту.

 

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних