Пошук

Маленька добра справа, яка має велике значення

Дата: 10.10.2020 16:24
Кількість переглядів: 922

14 жовтня християни відзначатимуть одне з найважливіших свят у році - Покрову Пресвятої Богородиці. А великі релігійні свята завжди є приводом для кожного задуматися над своїм життям та вчинками, поштовхом творити добро.

Фото без опису

Наближення Святої Покрови в школі села Лище спонукало до здійснення доброї справи. Такою справою стала благодійна акція допомоги вихованцям Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини. Тут перебувають діти від народження до чотирьох років, які залишилися без батьківського піклування.

Акція «ДОБРА БАГАТО НЕ БУВАЄ» зі збору найнеобхідніших овочів об’єднала учнів 1-10 класів, вчителів та працівників закладу, батьків школярів. Для потреб малюків з непростою долею зібрали та передали картоплю, моркву, буряк, цибулю, часник.

«Це наш перший досвід співпраці з будинком дитини. Плануємо співпрацювати й надалі. Дякую усім учасникам акції за дружню роботу. Ця маленька робота має велике значення!», - зазначила заступник директора з виховної роботи ЗОШ I-III ступенів села Лище Наталя Сікора.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних