Пошук

Село Підгайці – півфіналіст Всеукраїнського конкурсу

Дата: 09.10.2020 10:36
Кількість переглядів: 1365

Центр Підгайцівської ОТГ увійшов до п’ятнадцятки півфіналістів V Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2020».

Фото без опису

Загалом організатори отримали 212 бізнес-проєктів з усіх областей України. З них відібрали лише 15 населених пунктів, котрі пройшли до етапу онлайн-голосування. Він визначить 5 сіл-фіналістів, які в грудні захищатимуть свої бізнес-плани перед членами Експертної ради.

Підгайцівська сільська рада шляхом участі у конкурсі має на меті реалізувати бізнес-проєкт із впровадження комплексного підходу до поводження з твердими побутовими відходами.

Онлайн-голосування за бізнес-плани сіл триватиме на сайті AgroPortal.ua до 1 листопада (включно). Станом на 9 жовтня, Підгайці займають 4 позицію серед учасників цього етапу. Проголосувати за Підгайці можна за посиланням: https://agroportal.ua/ua/publishing/konkurs/vseukrainskii-konkurs-neveroyatnye-sela-ukrainy-2020-golosuem/

Село-переможець отримає 100 тисяч на реалізацію свого бізнес-проєкту. За виграні кошти, зокрема, Підгайцівська сільська рада планує придбати 12 контейнерів об’ємом 1,1 м³ різних типів для роздільного збирання сміття: скло, папір, пластмаса, вологі відходи (продукти життєдіяльності). 

Таким чином хочуть частково вирішити критичну ситуацію, яка склалася з локальним утворенням, накопиченням та зберіганням відходів до моменту їх збирання і вивезення КП при Підгайцівській сільській раді. Запровадження сортування сміття також дасть поштовх розвитку новому екологічному мисленню жителів громади задля збереження екологічного балансу території.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних