Пошук

Добра справа заради дітей

Дата: 06.10.2020 12:06
Кількість переглядів: 657

У Романові урочисто відкрили дитячий майданчик.

 

Фото без опису

 

Місцеві жителі вже давно мріяли мати повноцінну локацію для розваг та дозвілля дітей. Адже в селі такого місця ніколи не було. Підвалини під нього були закладені ще минулого року, коли небайдужі романівці зорганізувалися та власними силами розчистили від чагарників сквер на вулиці Південній. Цьогоріч спільними зусиллями роботи були продовжені та завершені.

 

І ось нещодавно омріяний дитячий майданчик став реальністю. Довгоочікувана, радісна подія його відкриття зібрала усіх, хто долучився до доброї справи. А це – депутати різних рівнів, Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк, спонсори, жителі села.

 

«У кожному населеному пункті нашої громади має бути дитячий майданчик, і неважливо – скільки в ньому проживає дітей. Адже кожна дитина заслуговує на щасливе дитинство», - сказав у своєму виступі голова ОТГ Юрій Семенюк.

 

Він також зазначив, що поруч облаштовують волейбольний майданчик, і поділився планами, що сквер в майбутньому перетворять на чудову відпочинкову зону з освітленням, лавочками, озелененням, яка стане окрасою села.

 

Фото без опису

 

Перерізати стрічку перед новим майданчиком довірили тим, заради кого все це робилося, - дітям. Щаслива дітвора відразу ж випробувала гойдалки, карусель, гірку, пісочницю. Дитячій радості не було меж. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних