Пошук

Коротко - про головне: ТОП-події вересня

Дата: 01.10.2020 12:30
Кількість переглядів: 644

На початку жовтня традиційно підсумовуємо те найважливіше, що сталося у вересні. Минулий місяць видався багатим, зокрема, на спортивні  досягнення.

 

Фото без опису

 

Але лік головним подіям розпочав новий навчальний рік. 1 вересня в усіх школах нашої громади стартував навчальний процес. Цього разу – без «гучного» святкування першого дзвоника, до якого всі ми звикли. Карантин також змінив формат навчання, змусивши запровадити в школах певні правила з метою запобігання інфікуванню COVID-19.

 

Фото без опису

 

Довгоочікувану, надзвичайно радісну подію приніс вересень у школу села Крупа. А це - урочисте відкриття добудованого спортивного залу в навчальному корпусі № 2. Будівництво завершили коштом бюджету Підгайцівської ОТГ. Раніше спортзалу в школі ніколи не було, а уроки фізкультури проводили у фойє корпусу № 1.

 

Фото без опису

 

Наступного дня радісна звістка прилетіла з заключного туру чемпіонату Луцького району з паркового волейболу серед чоловіків. На цих змаганнях команда Підгайцівської ОТГ - ВК Лище – посіла почесне друге місце.

 

Фото без опису

 

Цей результат перевершили вже футболісти нашої громади. Тур за туром, впевнено перемагаючи своїх суперників, команда ФК ОТГ (Підгайці-Лище) дійшла до фіналу чемпіонату Луцького району з футболу. У головному матчі, граючи з суперниками із Забороля, перемогла з рахунком 1:0. Хлопці зуміли здолати суперника, який два роки поспіль виборював «золото» на цьому чемпіонаті.

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних