Пошук

Главі найстаршого лищенського сімейства виповнилося 90 років

Дата: 10.09.2020 14:24
Кількість переглядів: 1696

Перший осінній місяць подарував особливий день народження мешканцю села Лище Кухаруку Івану Петровичу.

 

Фото без опису

 

Чоловік народився 6 вересня 1930 року у Польщі. А минулої неділі в родинному колі відсвяткував 90-літній ювілей. Ось такий довгий вік відміряв йому Господь.

 

Ювіляр поділився секретом свого довголіття, що це, мовляв, життя загартувало складними випробуваннями. Довелося хлебнути немало лиха: пережити страшні часи Другої світової війни, смерть рідного брата від фашистської кулі, примусове виселення з польських земель до Одеської області.

 

Іван Кухарук став волинянином, коли його депортована родина згодом вирішила повернутися до Польщі, рушила назад, дісталася до Волині, але тут і осіла.

 

20 років чоловік працював кравцем у швейній майстерні в Лищі. Потім ще 24 роки трудився на посаді завгоспа в місцевій школі.

 

Разом з дружиною Марією Григорівною побудували міцну родину. Їхній шлюб триває вже 64 роки! Подружжя виховало двох доньок, дочекалося трьох онучок. Це найстарша сім’я села Лище.

 

Багатим на 90-річних ювілярів був серпень. Його, зокрема, цього місяця відзначили Гутовська Любов Василівна, Полицяк Іван Павлович – з села Підгайці, Копил Євгенія Романівна – жителька Струмівки.

 

З нагоди 90-ліття усі ювіляри отримають від Підгайцівської сільської ради матеріальну допомогу в розмірі 1000 гривень. Адже люди старшого покоління, життя яких було нелегким і непростим, в першу чергу заслуговують на увагу та повагу.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних