Пошук

У Струмівці відремонтовано найбільше доріг

Дата: 09.09.2020 14:25
Кількість переглядів: 969

З початку року в селі Струмівка коштом бюджету Підгайцівської ОТГ відремонтовано доріг більше, ніж у будь-якому іншому населеному пункті нашої громади. У тому числі – й капітальним ремонтом.

 

 

Так, у ході капремонту покращено стан дорожнього покриття на окремих ділянках п’яти вулиць, а саме: Старицького, Євгена Чикаленка, Лисенка,  Володимира Самійленка, Костя Гордієнка. Днями аналогічні роботи розпочнуться на вулиці Скандинавська.

 

Змінює своє обличчя дачний масив «Діброва». Торік тут освітили пять вулиць, серед яких Польова й Хутірська. Буквально вчора завершився капітальний ремонт ділянок доріг на цих вулицях. Польову капітально відремонтовано від перехрестя з вулицею Північна до будинку № 423, Хутірську – від перехрестя з вулицею Польова до перехрестя з вулицею Липнева.

 

Також цього року в селі Струмівка здійснювався поточний ремонт доріг. Такі роботи були проведені на вулицях: княгині Ольги, Об’їзна, Слобожанська, Світла, Пайова, Скандинавська, Марка Безручка, Скляренка, Михайла Кричевського, Івана Франка, Андріївська, Кожедуба. Зроблено поточний ремонт покриття проїзної частини від вулиці Східна до Андріївського провулку, зїзду з вулиці Старицького на вулицю Рівненську, проведено благоустрій перехрестя між вулицею Лисенка і провулком Другим.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.