Пошук

Ремонт дороги, тротуару, благоустрій скверу: Романів змінює своє обличчя

Дата: 04.09.2020 12:18
Кількість переглядів: 678

Сьогодні продовжуємо розповідати про зміни, що відбулися в селі Романів, яке цього року в складі Романівської сільської ради приєдналося до Підгайцівської ОТГ. Всі роботи були здійснені коштом бюджету об’єднаної громади.

 

 

Раніше мешканці вулиці Ботинської користувалися старою щебеневою дорогою. Нещодавно в ході капітального ремонту проїзної частини улаштовано покриття з фігурних елементів мощення. Відремонтовано майже половина автошляху.

 

 

Дві ділянки нового тротуару пролягли вулицею Першотравневою. На правій стороні вулиці пішохідна доріжка капітально відремонтована від зупинки громадського транспорту  біля школи до наступної зупинки. На лівій стороні - від обеліску Слави до центру села. «А до цього тут був асфальт, майже повністю знищений, зарослий травою», - згадує виконувач обов’язків старости сіл Романів, Верхівка, Новокотів, Ботин Оксана Марченко.

 

 

Розпочато роботи з благоустрою скверу на вулиці Південній. Його мають перетворити на сільський парк відпочинку. Територією скверу вже прокладена доріжка з бруківки, встановлено чотири лави для сидіння. «Заплановано тут облаштувати волейбольний та дитячий майданчики, освітлити територію», - повідомив Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.