Пошук

Коротко про головне: ТОП-події серпня

Дата: 02.09.2020 11:51
Кількість переглядів: 627

Останній літній місяць не пройшов непомітно для Підгайцівської ОТГ. Адже в Україні, в тому числі і в нашій громаді, відзначили День Незалежності. Але не лише з найбільшим державним святом пов’язані головні події минулого місяця.

 

Фото без опису

 

На Бориса і Гліба в селі Романів у Свято-Борисо-Глібському храмі святкували храмовий празник. Радість свята розділив та очолив святкову Божественну літургію митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

 

Фото без опису

 

«Обновку» отримала футбольна команда села Воротнів. За кошти сільського бюджету для гравців придбано 15 комплектів спортивної форми та 8 футбольних м’ячів. Вбрання для футболістів має свій власний «бренд» у вигляді емблеми «Воротнів 2020», яку придумали самі учасники команди. А нещодавно, зайнявши третє місце в футбольному турнірі в селі Шепель, вони довели, що заслуговують на такий подарунок.

 

Фото без опису

 

У серпні ми розпочали пошук непересічних, креативних особистостей, оголосивши конкурс «Сузіря талантів Підгайцівської громади». Найпопулярнішими виявилися номінації «Найдовша коса», «Найкраща вишивальниця». По кілька учасників маємо в номінаціях «Багатодітна родина», «Найкращий садівник, квітникар», «Найкращий пасічник», «З нічого – щось». Але поки що ніхто не виявив бажання взяти участь у номінаціях «Найкращий кондитер», «Тато-«ювелір», «Краща садиба». Хіба немає в нашій громаді господинь, які вміють приготувати смачні десерти, чи навести красу біля обійстя? Звісно, є. Агов, ми продовжуємо шукати таланти.

 

Фото без опису

 

З нагоди головного державного свята в Підгайцівській ОТГ вшанували борців за волю та незалежність України. Були покладені квіти до памятних знаків, якими в селах нашої громади увічнено героїв національно-визвольних змагань різних епох і часів.

 

Фото без опису

 

Напередодні Дня пам’яті захисників України в стінах Підгайцівської сільської ради відбулася хвилююча подія. Галині Степанівні Сорочук з села Лище був вручений орден «За мужність» III ступеня, яким нагороджено посмертно її сина-героя. Микола Сорочук двічі укладав контракт зі Збройними Силами України на службу в зоні АТО/ООС. Загинув від кулі снайпера 22 січня 2020 року поблизу села Водяне на Донеччині.  

 

Фото без опису

 

Підгайцівська ОТГ платить дорогу ціну за російську агресію. Це втрата сімох наших захисників України. У переддень вшанування пам’яті всіх, хто поліг у боротьбі за її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність, букети з соняшників, жовто-блакитні прапорці та стрічки були покладені на могили вихідців з нашої громади, які загинули в російсько-українській війні. 

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних