Пошук

Карантин змінив формат навчання

Дата: 01.09.2020 12:58
Кількість переглядів: 901

Новий навчальний рік у школах Підгайцівської ОТГ традиційно розпочався 1 вересня. Проте, формат навчання не буде звичним. Кожний заклад загальної середньої освіти нашої громади розробив нові правила організації навчального процесу в умовах карантину.

 

Фото без опису

 

Ми поцікавилися, які основні нововведення чекають батьків, учнів Підгайцівського навчально-виховного комплексу «ЗОШ I-III ступенів-гімназія» - найбільшої сільської школи у Волинській області. Цього навчального року тут здобуватимуть освіту понад 940 дітей.

Отже, з 1 вересня 2020 року в Підгайцівському НВК, згідно вимог  Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України, діятимуть наступні правила.

  1. Вхід до приміщення школи для батьків заборонено, окрім тих, хто супроводжує дітей з інвалідністю.
  2. Учні 5-11-х класів перед заняттями та під час перерв в закладі мають пересуватися у захисних масках.
  3. Учні 1-4-х класів можуть перебувати в закладі без захисних масок, як на уроках, так і під час перерв.
  4. Батьки ні в якому разі не повинні відпускати дітей до школи з температурою, сильним головним болем, нежиттю чи кашлем. При будь-яких ознаках ГРВІ дитина залишається вдома.
  5. Всі учні закладу мають під час перебування у школі дотримуватися безпечної дистанції (1,5 м), а також пересуватися приміщенням школи відповідно до нанесеної розмітки.
  6. Забезпечення питного режиму в закладі не буде, тому кожен учень обовязково приходить до школи зі своєю пляшечкою води.
  7. Батьки мають давати дітям сніданки або пиріжки до школи, щоб вони не відвідували крамниць під час навчального процесу.

Також повідомляємо, що на забезпечення безпеки учасників навчального процесу з бюджету Підгайцівської ОТГ витрачено майже 82 тисячі гривень. Зокрема, для закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти придбано: маски медичні захисні, антисептики для рук, деззасоби для дезінфекції твердих поверхонь, безконтактні термометри, паперові рушники, рукавички захисні, тримачі для рушників, тримачі для пляшок ліктьові, халати, окуляри захисні, респіратори з клапаном, лампи бактерицидні, дезактин, санітаб.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних