Пошук

У Підгайцівському НВК – вже два «інтелектуальні» класи

Дата: 31.08.2020 12:23
Кількість переглядів: 881

1 вересня в Підгайцівському навчально-виховному комплексі вперше сядуть за парти 103 дитини. 27 дітей 1-А класу навчатимуться за програмою науково-методичного проєкту «Інтелект України», який у 2012 році Міністерство освіти і науки України рекомендувало закладам загальної середньої освіти. Це - концепція виховання інтелектуалів та лідерів. Методика створювалася таким чином, щоб у дитини розвивалася та зберігалася цікавість до навчання.

 

Фото без опису

 

«Діти працюватимуть за своїми навчально-методичними матеріалами. В інтелектуальному класі йде підсилення англійської мови, додається ще одна година на тиждень. Діти вивчають предмети в ігровій формі разом з казковими героями. Кожний урок завершується патріотичним елементом», - розповідає про особливості «Інтелекту України» Бажул Олена Миколаївна, заступник директора з навчально-виховної роботи початкової ланки.

 

Фото без опису

 

«Багаторазове повторювання протягом уроку сприяє кращому засвоєнню матеріалу», - додає вчитель Вознюк Світлана Степанівна, яка за новою системою поведе 1-А клас по Країні знань.

 

А «першопрохідцем» розробки команди провідних науковців Харкова в Підгайцівському НВК є нинішній 3-А. Тепер у цьому закладі діятимуть вже два інтелектуальні класи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних