Пошук

У Струмівці вирували спортивні баталії

Дата: 10.08.2020 14:28
Кількість переглядів: 1232

Кілька місцевих однодумців виступили з ініціативою організувати в селі дитячі змагання з футболу.

 

Фото без опису

 

Небайдужі мешканці разом з батьками знайшли можливість підготувати місцевий стадіон до турніру: викосили траву, за зібрані кошти благодійників та парафії храму Святого апостола Андрія Первозванного були виготовлені та встановлені футбольні ворота, придбана спортивна форма, кілька м’ячів та все необхідне.

 

Взяти участь у поєдинках зголосилося більше 30 юних жителів Струмівки та сусіднього дачного масиву. Судді на підготовчих тренуваннях поділили учасників на чотири команди.

 

Змагання відбулися вчора, 9 серпня. Кожна команда зіграла по три матчі тривалістю по 15 хвилин. Навіть літня гроза, яка розпочалась під час останньої гри, не зупинила гравців на шляху до перемоги. В аматорському дитячому футбольному турнірі перемогла команда капітана П. Бичука. Усіх учасників почастували морозивом та вручили подарунки.

 

Спортивне дійство зібрало велику кількість дітлахів різного віку. Поки сформовані команди мірялися силами в футбольних поєдинках, менші хлопчики та дівчатка ганяли ще кілька м’ячів поруч.

 

«Дитячі емоції зашкалювали. Діти хочуть ще…», - поділилися враженнями батьки юних футболістів.

 

Широкий інтерес до події і дітей, і дорослих спонукав ініціативну групу  скласти звернення з підписами місцевих мешканців до Підгайцівської сільської ради щодо облаштування футбольного поля для дітей Струмівки  та дачного масиву.

 

Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк зазначив, що до нього вже надходили звернення з аналогічним проханням. «У селі Струмівка наступного року заплановано  обладнати мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту. Такий, як у Крупі», - повідомив він.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних