Пошук

Посадовцям сільради розповіли про повноваження місцевих рад у сфері охорони навколишнього природного середовища

Дата: 06.08.2020 11:58
Кількість переглядів: 621

Сьогодні працівниками державної екологічної інспекції у Волинській області проведено  навчання серед посадовців Підгайцівської сільської ради з питань природоохоронного законодавства.

 

 

Екоінспектори, зокрема, повідомили, що останнім часом значно збільшилася кількість порушень природоохоронного законодавства, а саме в частині Законів України «Про охорону земель», «Про відходи», «Про рослинний світ», «Про благоустрій населених пунктів», Кодексу України про надра (несанкціонований забір піску), Водного кодексу України.

 

З метою зменшення порушень чинного законодавства у сфері охорони навколишнього середовища Інспекцією у Волинській області було розроблено та узагальнено методичні рекомендації (витяги) з природоохоронного законодавства щодо повноважень органів місцевого самоврядування.

 

У випадку прийняття відповідних рішень в частині природоохоронних заходів з метою недопущення вищевказаних порушень Інспекція рекомендує використовувати в роботі ці методичні рекомендації (витяги) з ОНПС. Саме методичка розміщена на офіційному сайті ДЕІ у Волинській області. У випадку незрозумілих питань за консультацією можна звертатися до Державної екологічної інспекції у Волинській області та Управління екології Волинської ОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.