Пошук

Не дитсадком єдиним… Як змінилося село Крупа

Дата: 04.08.2020 15:07
Кількість переглядів: 1142

Село Крупа наразі живе очікуваннями відкриття тут нового дитячого садка. Адже його будівництво - вже на стадії завершення. Модернова дошкільна установа, безперечно, стане «візитною карткою» цього населеного пункту. Та не лише будівля красеня-дитсадка оновлює сьогодні інфраструктуру села.

 

Фото без опису

 

Ще раніше за рахунок співфінансування з державного бюджету та бюджету Підгайцівської ОТГ у селі встановили мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту. Спочатку спортивна споруда розміщувалася на «голій» землі, яка аж ніяк не вписувалася у дизайн обєкта новітнього рівня. Сучасного, ошатного вигляду, а також зручності, комфорту при користуванні додала бруківка, яку цього року виклали навколо спортмайданчика.

 

Фото без опису

До облаштованої минулого року на березі місцевої водойми зони відпочинку нині веде білощебенева дорога. Вона пролягла на місці колишньої грунтової. Як розповів Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк, роботи з влаштування твердого покриття були проведені цьогоріч на прохання місцевих мешканців. «Люди мають поблизу земельні паї і тепер їм набагато легше до них доїхати, вивезти сіно, а відпочивальникам стало зручніше дістатися сюди в будь-яку пору року», - пояснив він.  

 

Фото без опису

 

Подвір’я навчального корпусу № 2 Крупівської ЗОШ раніше ніколи не мало твердого покриття. Директор закладу Мирослав Філозоф згадує про незручності, які виникали, коли територія біля входу після дощу перетворювалася на болото. Нинішнього року в ході благоустрою шкільне подвір’я вкрила сучасна плитка. «Проблему було вирішено, адже це насамперед безпека та комфорт наших дітей», - зазначив Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк. Більше не носитимуть вчителі й грязюку на взуттєві, йдучи з першого корпусу, де учительська, на урок до другого корпуса. Адже два навчальні приміщення з’єднала доріжка з бруківки.

 

Фото без опису

 

Усі вищезгадані роботи були здійснені за кошти бюджету Підгайцівської ОТГ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних