Пошук

Коротко про головне: ТОП-події липня

Дата: 03.08.2020 10:34
Кількість переглядів: 1312

У другому літньому місяці Підгайцівська ОТГ потрапила в зону особливої уваги з боку громадськості, влади та мас-медіа. Цей широкий інтерес був викликаний візитами найвищих посадовців української держави в один з населених пунктів нашої громади.

 

Фото без опису

 

Спочатку хід  будівництва дитячого садка в селі Крупа проінспектував міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов. Очільник цього відомства в цілому позитивно оцінив обєм та якість виконаних робіт, висловив свою думку, що дошкільна установа має достойний вигляд.

 

Фото без опису

 

9 липня, в ході робочої поїздки по Волинській області, у Крупі побував і сам президент України Володимир Зеленський. Серед обєктів, якими область похизувалася перед Главою держави, був модерновий дитсадок на 105 місць, який зводять у цьому селі. «Бачу достатньо сучасний садочок. Мені подобається. Я впевнений, що діткам буде приємно проводити час в такому закладі», - був задоволений оглянутим Президент України.

 

Фото без опису

 

На землю села Лище в липні також ступила нога нерядової, непересічної особистості. Радість престольного свята парафії Різдва Іоана Хрестителя розділив митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Владика очолив святкове богослужіння, по завершенні якого вручив благословенні грамоти активним парафіянам.

 

Фото без опису

 

У другому літньому місяці «епіцентром» важливої події стало село Струмівка. Тут відкрили поліцейську станцію. Це – службове приміщення для поліцейського офіцера нашої громади. Підгайцівська ОТГ з населенням у понад 12 тисяч осіб отримала свого правоохоронця завдяки участі Підгайцівської сільської ради в проєкті «Поліцейський офіцер громади» та виконанню органом місцевого самоврядування ряду вимог, однією з яких було створення поліцейської станції.

«Сьогоднішня подія – це результат спільної роботи сільської ради, Національної поліції та спонсорів», - зазначив Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк під час урочистого відкриття службового приміщення.

 

Фото без опису

 

Липень для Підгайцівської ОТГ був багатим на 90-річних ювілярів. Цей вагомий рубіж, зокрема, переступили троє мешканок нашої громади. Одну з них – Наталію Михайлівну Ольхову, як колишнього активного читача бібліотеки села Підгайці, відвідала невеличка делегація Підгайцівської сільської ради. Усім ювіляркам, з нагоди 90-ліття, було виділено з сільського бюджету по 1000 гривень.

 

Фото без опису

 

Підгайцівська сільська рада була відібрана для участі в проєкті «Оцінка та реагування на виклики щодо захисту дітей під час пандемії COVID-19» Міністерства соціальної політики України. Це – проєкт підтримки дітей, які через карантинні обмеження повернулися з інтернатів в родини. Наразі працівники відділу соціального захисту, у справах дітей, сім’ї та молоді Підгайцівської сільської ради проходять дистанційно відповідне навчання для здійснення заходів, передбачених проєктом.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних