Пошук

У Струмівці відкрили поліцейську станцію

Дата: 20.07.2020 10:03
Кількість переглядів: 1587

Минулого року Підгайцівська сільська рада стала учасником проєкту «Поліцейський офіцер громади», який впроваджує Національна поліція України за підтримки міжнародних партнерів.

 

Фото без опису

 

Завдяки цій участі, Підгайцівська ОТГ з населенням у понад 12 тисяч осіб отримала свого поліцейського офіцера. Територію всіх населених пунктів нашої громади нині обслуговує лейтенант поліції Толстіхін Микола Леонідович.

 

Згідно концепції проєкту, на органи місцевого самоврядування було покладено створення поліцейської станції. У Підгайцівській ОТГ цю умову виконали. Поліцейську станцію облаштували в селі Струмівка на вулиці Східній, 34-А. А минулої пятниці відбулося урочисте відкриття службового приміщення для правоохоронця.

 

«Сьогоднішня подія – це результат спільної роботи сільської ради, Нацполіції, бізнесу», - сказав Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк під час заходу. Зокрема, спонсором виступив забудовник ЖК «Сімейна фортеця», який надав добротне приміщення. Підгайцівська сільська рада забезпечила меблями, комп’ютерною та оргтехнікою, підключенням до Інтернету, канцелярськими приладами.

 

«Поліцейська станція облаштована до всіх вимог меморандуму, який підписаний між ОТГ та Національною поліцією. Створені належні умови для роботи та відпочинку поліцейського. Дуже вдало вибране місце розташування, а саме – на території житлового комплексу з розвиненою інфраструктурою», - прокоментував начальник управління превентивної діяльності ГУНП у Волинській області Володимир Солоненко. До слова, на обєкті, де розміщена поліцейська станція, є до десяти камер для відеоспостереження.

 

Нагадаємо також, що поліцейський офіцер Підгайцівської громади нещодавно отримав, у рамках проєкту, службовий автомобіль.

 

«Ми й надалі будемо допомагати роботі правоохоронця, адже це – безпека мешканців Підгайцівської громади», - зазначив сільський голова Юрій Семенюк. Настоятель храму Всіх Святих Землі Української в селі Струмівка отець Михайло, разом з іншими священиками, здійснили чин освячення службового приміщення та благословили Підгайцівського «шерифа» на успішну службу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних